U bevindt zich hier: Home » Provincie Antwerpen » GROOT HERENHUIS OP ANTWERPEN ZUID !!!
RECENT VERNIEUWD APPARTEMENT
ZEER RECENT (2008) LUXE DAKAPPARTEMENT MET GARAGE  !!
PRACHTIG DUPLEXAPPARTEMENT CENTRUM HOBOKEN
PARTIMONIUMVENNOOTSCHAP OVER TE NEMEN  met daarin GERENOVEERD HERENHUIS IN VOLLE CENTRUM !!!
GLVLS MET GROTE TUIN
PRACHTIG WINKEL-WOONHUIS
APPARTEMENT OP TOPLIGGING WILRIJK !!!
« Terug naar overzicht

GROOT HERENHUIS OP ANTWERPEN ZUID !!!


GROOT HERENHUIS OP ANTWERPEN ZUID !!!
2018 ANTWERPEN

GROOT HERENHUIS OP ANTWERPEN ZUID !!! ========================================= 5 slaapkamers epc 235 1 badkamer 244 m² vierkante meters bewoonbare ruimte 130 m² vierkante meters grond Charmant herenhuis met gezinswoning en studio Herenhuis onderverdeeld in gezinswoning met 4 slaapkamers, stadstuin en studio. Strategisch gelegen te Antwerpen-Zuid, dichtbij uitvalswegen.
Via een brede inkomhal die de mogelijkheid biedt om (bak-)fietsen te plaatsen, heb je toegang tot de riante herenwoning met authentieke elementen, hoge plafonds en brede trappenhal. 
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime leefruimte met authentieke houten vloer, eetkamer onder een ruime lichtstraat en keuken. De keuken is op maat gemaakt schrijnwerk met een praktische indeling (6pitten, gas, grote oven, aansluiting vaatwasmachine) en nabij toilet. Keuken en eetkamer kijken uit op het gedeeltelijk overdekt terras en stadstuin met vijver, te betreden via een glazen schuifdeur.
Op het eerste tussenverdiep bevindt zich de eerste slaapkamer met kurken vloer, bijhorende bergruimte en balkon dat uitkijkt op de tuin. Het balkon en achtergevel werd gerenoveerd en geïsoleerd in 2019. Vervolgens vinden we op het eerste verdiep twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De slaapkamer aan de straatkant heeft een balkon.
Op het twee tussenverdiep bevindt zich de vierde slaapkamer met balkon. Hier bevindt zich ook een wastafel en toilet. Op het twee verdiep bevindt zich de ruime en lichtrijke studio met aparte keuken en douche. Boven de studio is er nog een ruime geïsoleerde zolder. De woning bezit bovendien een droge kelder die vier ruimtes en een wijnkelder omvat, met aansluiting op wasmachine. Bel of mail voor mee info. 595000 euro info@bertholdvastgoed.be of bel 0495707541

€ 595000,-

  Meer informatie via telefoon (0495 70 75 41) of email
  Stuur deze pagina naar een vriend(in)

Foto album: